10 aug 2015

"Geef licht" en steun de Cliniclowns

Bestel uw lichtje(s) online


CliniClowns werd opgericht op 31 januari 1994 en is een begrip dat we allemaal kennen. Toch weten we nog te weinig over hun werking.

Op dit moment bestaat hun team uit 17 clowns die met een deeltijds bediendecontract voor de VZW werken. Daarnaast wordt deze VZW dagelijkse bestuurd door 4 administratieve medewerkers. De Raad van Bestuur werkt volledig op vrijwillige basis. Verder doen ze beroep op een aantal vrijwilligers die gadgets verkopen op allerlei evenementen.

Niet iedereen kan op grote schaal een project als dit steunen, daarom kunt ook u nu iets kleins bijdragen.

Cliniclowns organiseert "Geef Licht"

Op zaterdag 19 september organiseert Cliniclowns België voor de derde keer op rij “Geef Licht” in Fort 4 van Mortsel.

Elk kind dat in een ziekenhuis terecht komt, levert zijn eigen strijd. Of het nu gaat om een zwaar zieke tiener of een kind van 6 dat gedurende enkele dagen uit zijn vertrouwde omgeving genomen wordt voor een opname.

We kunnen die kinderen een hart onder de riem steken door hen een bezoekje te bezorgen van de Cliniclowns.  We kunnen dit echter alleen samen met u! Daarom vragen wij uw steun door samen met ons één of meerdere lichtjes aan te steken voor het goede doel zodat geen enkel kind deze strijd alleen hoeft te voeren! Elk lichtje geeft toegang tot het feeëriek verlichte Fort die avond, waar Cliniclowns u graag een drankje aanbiedt.

Wenslichtjes

De wenslichtjes die worden aansgestoken zijn gemaakt van brandwerend rijstpapier, volledig biologisch afbreekbaar en  voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Daarnaast worden dit jaar, dankzij een samenwerking met IKEA Wilrijk, ook mooie glazen wenslichtjes aangeboden, bedrukt met het logo van de CliniClowns.

Bestel uw lichtje(s) online of via overschrijving. Of kom nu vrijdag 14 augustus naar de inkomhal van IKEA Wilrijk.  Hier kunt u eveneens lichtjes kopen aan € 4,95.

Geen enkele reden dus om zo’n lichtje niet aan te kopen en zo één van de 22 000 kinderen te steunen die jaarlijks bezocht worden.

Meer info?

www.geeflicht2014.be