02 nov 2015

GZA Ziekenhuizen lanceert mobiele website

De meest essentiële en praktische informatie die u “onderweg” nodig hebt!


Onze website is het digitale uithangbord van GZA Ziekenhuizen en wordt intensief bezocht. GZA Ziekenhuizen evolueert en innoveert constant,  dus moest ook onze website mee evolueren, niet alleen inhoudelijk maar ook op gebied van toegankelijkheid.

Uit onze statistieken blijkt dat steeds meer mensen, ongeveer 27% van onze bezoekers, onze website via smartphone of tablet raadpleegt. Het scherm van een smartphone is echter te klein om de teksten van een klassieke website goed te kunnen lezen. Om mobiele bezoekers beter van dienst te zijn, ontwikkelden we onze mobiele website.  

Wanneer u voortaan www.gzaziekenhuizen.be met een smartphone opent wordt u automatisch omgeleid naar de mobiele versie (m.gzaziekenhuizen.be) van onze website.

Deze versie richt zich vooral op de meest essentiële en praktische informatie die u “onderweg” nodig hebt. Wanneer kunt u uw familielid komen bezoeken? Hoe geraakt u met de wagen of het openbaar vervoer tot bij GZA Ziekenhuizen? Hoe en wanneer kunt u een afspraak maken met één van onze artsen? Van bereikbaarheid tot bezoekuren, consultatiegegevens en andere contactgegevens. U vindt het allemaal terug via uw smartphone!
Alles verschijnt duidelijk, goed leesbaar op uw scherm. Scrollen is bijna overbodig en de applicatie past zich automatisch aan aan de grootte van uw smartphone of tablet.

Bezoek dus gerust onze website met uw smartphone. We zijn ervan overtuigd dat we met deze nieuwe digitale stap de drempel tussen u als bezoeker of patiënt en het ziekenhuis een stukje kleiner maken.