16 feb 2015

Ontdek campus Sint-Jozef en wzc Sint-Bavo op 15 maart

Dag van de Zorg 2015


GZA Ziekenhuizen campus Sint-Jozef en GZA woonzorgcentrum Sint-Bavo nemen  op 15 maart 2015 deel aan de vierde editie van de Dag van de Zorg.

Tussen 10 en 17 uur verwelkomen onze medewerkers hun bezoekers zowel op campus Sint-Jozef als in Sint-Bavo voor uitgebreide rondleidingen.

Benieuwd naar de woonzorgwereld van Sint-Bavo?

Kom dan zeker langs en ga mee op bezoek bij onze verschillende afdelingen. Wenst u enkel informatie over onze assistentiewoningen of over het dagverzorgingscentrum? Dan staan onze medewerkers ter plaatse u graag te woord.  Rondt u uw bezoek graag af met een kop koffie, een verfrissend glaasje of een hapje? Dan ontvangen we u graag in onze cafetaria.

Om de rust van onze bezoekers te vrijwaren, voorzien we geen rondleidingen tussen 12 en 13 uur. Inschrijven voor de rondleidingen op Sint-Bavo is niet nodig.

Beleef campus Sint-Jozef

Nog geen jaar geleden nam campus Sint-Jozef een gloednieuwe vleugel in gebruik. De dienst eerste hulp, de motorische revalidatie en heel wat raadplegingen (orthopedie, neurologie, nko, oftalmologie, urologie, gynaecologie, fysische geneeskunde) namen als eerste intrek in hun nieuwe stek. Op 15 maart verwelkomen zij en hun collega’s uit de overige specialismen en diensten u graag op een boeiende en interactieve belevingstoer doorheen het ziekenhuis.

Om alles vlot te laten verlopen vragen we om vooraf in te schrijven op de rondleiding naar keuze.  Dit kan vanaf vandaag op onze website dagvandezorg.gza.be.

We hebben deze informatie alvast verspreid op onze website en Facebookpagina. Deel deze info gerust met uw contacten!