04 nov 2015

Patiëntbeleving centraal, ook bij het onthaal!

Inschrijvingskiosken in de inkomhal van onze drie campussen.


Vanaf 9 november merkt u vanzelf dat we bij GZA Ziekenhuizen de weg naar het elektronisch inschrijvingssysteem zijn ingeslagen! Komt u  voor een raadpleging, een onderzoek of een (dag)opname? Dan schrijft u zich nu zelf elektronisch  in aan de inschrijvingskiosken in de inkomhal van onze drie campussen. Wij geloven dat het noodzakelijk en voor u van groot belang is, dat we mee evolueren met de techniek in alle facetten van de gezondheidszorg.

Wij bieden u op deze manier meer zelfstandigheid en meer controle over het administratief verloop  van uw bezoek.

Servicegericht

De inschrijving via de kiosk gebeurt op eenvoudige en intuïtief ingerichte schermen, waardoor u zich sneller kunt inschrijven. Onze baliemedewerkers staan klaar mocht u een helpende hand kunnen gebruiken.

Heeft u een afspraak, dan moet zich eerst via de inschrijvingskiosk aanmelden. Ook wanneer u geen elektronische identiteitskaart hebt of  wanneer u de administratie van een opname in orde wilt maken, moet er via de inschrijvingskiosk een volgnummer en routenummer aangemaakt worden.

Na invoering van de elektronische identiteitskaart krijgt u op de aanraakschermen de nodige instructies te zien. Na het doorlopen van een paar schermen komen de etiketten, het routenummer en eventueel een volgnummer uit de printers. 

Dankzij de kiosken verlopen minder inschrijvingen via de balies. Wordt u toch naar de balie verwezen, dan kunt u blijven rekenen op de expertise van onze baliemedewerkers. De tijd die vrijkomt voor onze medewerkers zal onder meer gebruikt worden om de kwaliteit  van onze dienstverlening nog verder te verbeteren.